<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
      http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    Roger<br>
    <br>
    &nbsp; This was a known bug in 4.2.3.1 maybe other old versions of
    torque.&nbsp; We had this problem and upgraded to 4.2.6 (the latest
    torque) and the problem seems to have been fixed.<br>
    <br>
    <br>
    <div class="moz-cite-prefix">On 12/19/2013 10:24 AM, Moye,Roger V
      wrote:<br>
    </div>
    <blockquote
cite="mid:0097EB21F9629547B4A4A9C6A7A23AC80323EE47@D1PWPEXMBX05.mdanderson.edu"
      type="cite">
      <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;
        charset=ISO-8859-1">
      <meta name="Generator" content="Microsoft Word 14 (filtered
        medium)">
      <style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0in;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:11.0pt;
        font-family:"Calibri","sans-serif";}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:purple;
        text-decoration:underline;}
span.EmailStyle17
        {mso-style-type:personal-compose;
        font-family:"Calibri","sans-serif";
        color:windowtext;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;
        font-family:"Calibri","sans-serif";}
@page WordSection1
        {size:8.5in 11.0in;
        margin:1.0in 1.0in 1.0in 1.0in;}
div.WordSection1
        {page:WordSection1;}
--></style><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026" />
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapelayout v:ext="edit">
<o:idmap v:ext="edit" data="1" />
</o:shapelayout></xml><![endif]-->
      <div class="WordSection1">
        <p class="MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
        <p class="MsoNormal">Suddenly this week we have had a storm of
          problems with defunct pbs_mom processes as shown here:<o:p></o:p></p>
        <p class="MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
        <p class="MsoNormal">root&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 6811&nbsp; 4589&nbsp; 0 11:19 ?&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
          00:00:00 [pbs_mom] &lt;defunct&gt;<o:p></o:p></p>
        <p class="MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
        <p class="MsoNormal">The particular node from where this was
          taken has only been up 45 minutes so the problem occurred
          almost immediately upon new jobs running on this node.&nbsp; At
          present there are 70 of these defunct processes.&nbsp;&nbsp;&nbsp; I am
          seeing this on multiple nodes.&nbsp; <o:p></o:p></p>
        <p class="MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
        <p class="MsoNormal">We are using version 4.2.3.1 with Maui
          3.3.1 on RHEL 6.4.<o:p></o:p></p>
        <p class="MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
        <p class="MsoNormal">Does anyone know what causes these to
          occur?<o:p></o:p></p>
        <p class="MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
        <p class="MsoNormal">Many thanks!<o:p></o:p></p>
        <p class="MsoNormal">-Roger<o:p></o:p></p>
        <p class="MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
        <p class="MsoNormal">-----------------------------------------------------------<o:p></o:p></p>
        <p class="MsoNormal">Roger V. Moye<o:p></o:p></p>
        <p class="MsoNormal">Systems Analyst III<o:p></o:p></p>
        <p class="MsoNormal">XSEDE Campus Champion<o:p></o:p></p>
        <p class="MsoNormal">University of Texas - MD Anderson Cancer
          Center<o:p></o:p></p>
        <p class="MsoNormal">Division of Quantitative Sciences<o:p></o:p></p>
        <p class="MsoNormal">Pickens Academic Tower - FCT4.6109<o:p></o:p></p>
        <p class="MsoNormal">Houston, Texas<o:p></o:p></p>
        <p class="MsoNormal">(713) 792-2134<o:p></o:p></p>
        <p class="MsoNormal">-----------------------------------------------------------<o:p></o:p></p>
        <p class="MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
      </div>
      <br>
      <fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
      <br>
      <pre wrap="">_______________________________________________
torqueusers mailing list
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:torqueusers@supercluster.org">torqueusers@supercluster.org</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers">http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers</a>
</pre>
    </blockquote>
    <br>
  </body>
</html>