<div dir="ltr"><div><div>Byron,<br><br></div>Did you run autogen.sh and then configure.<br><br>If so what configure options did you use?<br><br></div>Thanks<br></div><div class="gmail_extra"><br><br><div class="gmail_quote">
On Wed, Dec 11, 2013 at 5:18 PM,  <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:Byron.LengsfieldIii@hgst.com" target="_blank">Byron.LengsfieldIii@hgst.com</a>&gt;</span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">

<br><font face="sans-serif">David,</font>
<br>
<br><font face="sans-serif">I attempted to install  Torque
4.2.6 from both github and the zip file.The build seem to go smoothly but</font>
<br><font face="sans-serif">when I issue the command</font>
<br>
<br><font face="sans-serif"><b>sudo trqauthd start</b></font>
<br>
<br><font face="sans-serif">the following error event is logged.</font>
<br>
<br><font face="sans-serif"><b>trqauthd: symbol lookup error: trqauthd:
undefined symbol: debug_mode</b></font>
<br>
<br><font face="sans-serif">Any idea what package is missing.</font>
<br>
<br><font face="sans-serif">Thanks,</font>
<br><font face="sans-serif">Byron Lengsfield, PhD</font>
<br><font face="sans-serif">Recording Integration Lab</font>
<br><font face="sans-serif">HGST</font>
<br>
<br><br>_______________________________________________<br>
torqueusers mailing list<br>
<a href="mailto:torqueusers@supercluster.org">torqueusers@supercluster.org</a><br>
<a href="http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers" target="_blank">http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers</a><br>
<br></blockquote></div><br><br clear="all"><br>-- <br>Ken Nielson<br>+1 801.717.3700 office +1 801.717.3738 fax<br>1712 S. East Bay Blvd, Suite 300  Provo, UT  84606<br><a href="http://www.adaptivecomputing.com" target="_blank">www.adaptivecomputing.com</a><br>
<br>
</div>