<div dir="ltr"><div style="font-family:arial,sans-serif;font-size:13px">I&#39;ve newly installed torque on a mini-cluster (2 machines) but i&#39;ve a problem when submitting a job, i don&#39;t receive an output file nor an error file, i&#39;ve tested the connection between the server and the client (ping-ed, ssh-ed) and everything was working fine, i checked the config file on mom_priv and nodes file on the server_priv and nothing was wrong with them, the job status queues and completes fine but there is something i noted when running qstat -f command, i get this output in a field called sched_hint:</div>
<div style="font-family:arial,sans-serif;font-size:13px"><br></div><div style="font-family:arial,sans-serif;font-size:13px">sched_hint = sched_hint = Post job file processing error; job 2.hatem-inspiron-5520  on  host toma-VirtualBox/0Bad UID for job execution REJHOST=toma-virtualbox MSG=cannot find user &#39;hatem&#39; in password file </div>
<div style="font-family:arial,sans-serif;font-size:13px"><br></div><div style="font-family:arial,sans-serif;font-size:13px">the server is (hatem-Inspiron-5520) and the client is (toma-VirtualBox).</div><div style="font-family:arial,sans-serif;font-size:13px">
i also checked the server log and there was nothing unusual and there was no log for pbs_mom in mom_logs!!, i double checked /etc/hosts file on both the server and the client and each file has the (ip hostname) of the correspondent machine. </div>
<div style="font-family:arial,sans-serif;font-size:13px"><br></div><div style="font-family:arial,sans-serif;font-size:13px">I don&#39;t know what to do with that, so if anyone can help me on this it would be great.</div><div style="font-family:arial,sans-serif;font-size:13px">
<br></div><div style="font-family:arial,sans-serif;font-size:13px">Thanks,</div><div style="font-family:arial,sans-serif;font-size:13px">shazly</div></div>