<html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:arial, helvetica, sans-serif;font-size:12pt"><div>Hi<br>After a reboot (power cutoff), it seems that the pbs_server has problem to run correctly.<br><br>[root@tiger mahmood]# pbsnodes -l all<br>pbsnodes: Server has no node list MSG=node list is empty - check 'server_priv/nodes' file<br><br>[root@tiger mahmood]# pbs_server<br>PBS_Server: LOG_ERROR::process_host_name_part, no valid IP addresses found for 'tiger' - check name service<br>pbs_server: network: Address already in use<br>PBS_Server: LOG_ERROR::PBS_Server, init_network failed dis<br><br><br><br>However everything seems to be correct in the config files<br>[root@tiger mahmood]# cat /var/spool/pbs/server_priv/nodes<br>## This is the TORQUE server "nodes" file.<br>##<br>## To add a node, enter its hostname, optional processor count (np=),<br>## and optional feature names.<br>##<br>## Example:<br>##&nbsp;&nbsp;&nbsp; host01 np=8
 featureA featureB<br>##&nbsp;&nbsp;&nbsp; host02 np=8 featureA featureB<br>##<br>## for more information, please visit:<br>##<br>## http://www.clusterresources.com/torquedocs/nodeconfig.shtml<br>tiger np=31<br><br>[root@tiger mahmood]# cat /etc/hosts<br>127.0.0.1&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; localhost.localdomain localhost<br>#::1&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; localhost6.localdomain6 localhost6<br>192.168.1.5&nbsp;&nbsp;&nbsp; tiger<br>194.225.69.104 tiger<br><br>&nbsp;<br>Any feedback is welcomed.<br><br></div><div><div><font style="BACKGROUND-COLOR:#ffffff;" color="#0080ff" face="arial, helvetica, sans-serif" size="2"><span style="color:rgb(0, 0, 0);">Regards,<br>Mahmood</span><b><br></b></font></div></div></div></body></html>