Thanks John. <br><br><div class="gmail_quote">On Wed, Oct 31, 2012 at 11:46 AM, John Hanks <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:john.hanks@usu.edu" target="_blank">john.hanks@usu.edu</a>&gt;</span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
Bug 219 has been added. Along the way I tried building from an svn co<br>
of 4.1.3 and running autogen.sh there created working *.in files. I<br>
think this is an autoconf version issue and am assuming that tarball<br>
was created on a system with an older autoconf install. Link to bug is<br>
<a href="http://www.clusterresources.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=219" target="_blank">http://www.clusterresources.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=219</a><br>
<br>
jbh<br>
<div class="im HOEnZb"><br>
On Wed, Oct 31, 2012 at 11:05 AM, David Beer<br>
&lt;<a href="mailto:dbeer@adaptivecomputing.com">dbeer@adaptivecomputing.com</a>&gt; wrote:<br>
&gt; John,<br>
&gt;<br>
&gt; Can you log this as a bug in our bugzilla so we can track it? (sometimes the<br>
&gt; email reports don&#39;t get followed up with) Our bugzilla is:<br>
&gt; <a href="http://www.clusterresources.com/bugzilla/" target="_blank">http://www.clusterresources.com/bugzilla/</a><br>
&gt;<br>
&gt; David<br>
&gt;<br>
&gt; On Wed, Oct 31, 2012 at 8:10 AM, John Hanks &lt;<a href="mailto:john.hanks@usu.edu">john.hanks@usu.edu</a>&gt; wrote:<br>
&gt;&gt;<br>
</div><div class="HOEnZb"><div class="h5">&gt;&gt; I&#39;m building this on Centos 6.3 and ran into a problem with<br>
&gt;&gt; --enable-drmaa. When DRMAA is enabled, make install attempts to<br>
&gt;&gt; install the drmaa docs in /doc, ignoring the --prefix settings. I<br>
&gt;&gt; tracked this down to datarootdir missing from the Makefile.in files<br>
&gt;&gt; and got the install to work by adding it to Makefile.in with<br>
&gt;&gt;<br>
&gt;&gt; find . -name Makefile.in -exec sed -i &#39;s/datadir = @datadir@/datadir =<br>
&gt;&gt; @datadir@\ndatarootdir = @datarootdir@/g&#39; {} \;<br>
&gt;&gt;<br>
&gt;&gt; then running ./autogen.sh before the configure step.<br>
&gt;&gt;<br>
&gt;&gt; Thanks,<br>
&gt;&gt;<br>
&gt;&gt; jbh<br>
&gt;&gt;<br>
&gt;&gt; On Mon, Oct 29, 2012 at 5:44 PM, David Beer &lt;<a href="mailto:dbeer@adaptivecomputing.com">dbeer@adaptivecomputing.com</a>&gt;<br>
&gt;&gt; wrote:<br>
&gt;&gt; &gt; All,<br>
&gt;&gt; &gt;<br>
&gt;&gt; &gt; TORQUE 4.1.3 is now released. This has more than 50 fixes against 4.1.2,<br>
&gt;&gt; &gt; and<br>
&gt;&gt; &gt; is doing much better stability-wise in production environments (we have<br>
&gt;&gt; &gt; several users that were running in production from 4.1-fixes until 4.1.3<br>
&gt;&gt; &gt; came out).<br>
&gt;&gt; &gt;<br>
&gt;&gt; &gt; Enjoy,<br>
&gt;&gt; &gt;<br>
&gt;&gt; &gt; --<br>
&gt;&gt; &gt; David Beer | Senior Software Engineer<br>
&gt;&gt; &gt; Adaptive Computing<br>
&gt;&gt; &gt;<br>
&gt;&gt; _______________________________________________<br>
&gt;&gt; torqueusers mailing list<br>
&gt;&gt; <a href="mailto:torqueusers@supercluster.org">torqueusers@supercluster.org</a><br>
&gt;&gt; <a href="http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers" target="_blank">http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers</a><br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt; --<br>
&gt; David Beer | Senior Software Engineer<br>
&gt; Adaptive Computing<br>
&gt;<br>
_______________________________________________<br>
torqueusers mailing list<br>
<a href="mailto:torqueusers@supercluster.org">torqueusers@supercluster.org</a><br>
<a href="http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers" target="_blank">http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers</a><br>
</div></div></blockquote></div><br><br clear="all"><div><br></div>-- <br><div>David Beer | Senior Software Engineer</div><div>Adaptive Computing</div><br>