<html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:verdana, helvetica, sans-serif;font-size:10pt"><div><span>Dear all,</span></div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 13.3333px; font-family: verdana,helvetica,sans-serif; background-color: transparent; font-style: normal;"><span>I have noticed that when I submit a job on a working node, the network speed is about 20Mb. That is quite slow because the switch speed is 1000Mb.&nbsp; That causes the processes to be in "D" state and the cpu usages are much below 100%.</span></div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 13.3333px; font-family: verdana,helvetica,sans-serif; background-color: transparent; font-style: normal;"><span><br></span></div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 13.3333px; font-family: verdana,helvetica,sans-serif; background-color: transparent; font-style: normal;"><span>I thought there is a problem with NFS however the stats shows about 1.3k requests
 per second which is not really high.</span></div><div><span>Maybe Torque transfers data (from worker to server which has disks) quickly.</span></div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 13.3333px; font-family: verdana,helvetica,sans-serif; background-color: transparent; font-style: normal;"><br><span></span></div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 13.3333px; font-family: verdana,helvetica,sans-serif; background-color: transparent; font-style: normal;"><span>How can I investigate more?</span></div><div>&nbsp;</div><div><div><font style="BACKGROUND-COLOR:#ffffff;" color="#0080ff" face="arial, helvetica, sans-serif" size="2"><span style="color:rgb(0, 0, 0);">Regards,</span><br style="color:rgb(0, 0, 0);"><span style="color:rgb(0, 0, 0);">Mahmood</span><b><br></b></font></div></div></div></body></html>