<div class="gmail_quote">On Mon, Jul 30, 2012 at 10:23 AM, Andrus, Brian Contractor <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:bdandrus@nps.edu" target="_blank">bdandrus@nps.edu</a>&gt;</span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
<br>
I am a bit confused as to how to troubleshoot and understand why this is.<br>
<br>
Running torque 2.5.12 and moab 6.1.6<br>
I submit a job with a specific node:<br>
        qsub -l nodes=compute-3-1<br>
It queues up fine, but never runs.<br>
qshow shows it as eligible and queued.<br>
When I run checkjob -v on it it says it shows:<br>
        compute-3-1              rejected: Features<br>
<br>
??? Um ok...<br>
qstat shows:<br>
    Resource_List.nodect = 1<br>
    Resource_List.nodes = compute-3-1<br>
    Resource_List.pmem = 1gb<br>
<br>
But I can force it with &#39;qrun 839&#39; and it does run on the node requested.<br>
<br>
One thing I would REALLY like to know is how to determine the specific features a job is being rejected for on a particular node.<br>
And why would a job be rejected due to features when it clearly can and should run?<br>
<br>
FWIW, compute-3-1 has no other jobs on it at the time.<br>
<br>
<br>
Brian Andrus<br>
ITACS/Research Computing<br>
Naval Postgraduate School<br>
Monterey, California<br>
voice: <a href="tel:831-656-6238" value="+18316566238">831-656-6238</a><br>
<br>
<br></blockquote><div><br>Brian,<br><br>if compute-3-1 is the name of the host then this is strange indeed. We run jobs with -l nodes=&lt;host&gt; all the time. Do you have some Moab logs and TORQUE server logs when this happens?<br>
<br>Ken <br></div></div><br>