<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=us-ascii">
<meta name="Generator" content="Microsoft Word 14 (filtered medium)">
<style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:"Courrier New";
        panose-1:0 0 0 0 0 0 0 0 0 0;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0in;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:11.0pt;
        font-family:"Calibri","sans-serif";}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:purple;
        text-decoration:underline;}
span.EmailStyle17
        {mso-style-type:personal-compose;
        font-family:"Calibri","sans-serif";
        color:windowtext;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;}
@page WordSection1
        {size:8.5in 11.0in;
        margin:1.0in 1.0in 1.0in 1.0in;}
div.WordSection1
        {page:WordSection1;}
--></style><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026" />
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapelayout v:ext="edit">
<o:idmap v:ext="edit" data="1" />
</o:shapelayout></xml><![endif]-->
</head>
<body lang="EN-US" link="blue" vlink="purple">
<div class="WordSection1">
<p class="MsoNormal">All,<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal">I just upgraded from torque 2.5.10 to 2.5.11<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
<p class="MsoNormal">Now when &#8216;I&#8217; try to submit even an basic interactive job I get:<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:9.0pt;font-family:&quot;Courrier New&quot;">qsub: Job rejected by all possible destinations (check syntax, queue resources, ...)</span><o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
<p class="MsoNormal">I tracked it down to the fact I have my account listed for server manager:<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
<p class="MsoNormal" style="text-autospace:none"><span style="font-size:9.0pt;font-family:&quot;Courrier New&quot;">set server managers = bdandrus@*<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal" style="text-autospace:none"><span style="font-size:9.0pt;font-family:&quot;Courrier New&quot;">set server managers &#43;= root@*<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
<p class="MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
<p class="MsoNormal">If I take my account out, I am able to submit jobs again.<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal">This wasn&#8217;t an issue in the past, but it may have been a few versions past.<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
<p class="MsoNormal">I don&#8217;t want root to be able to submit jobs, so that part was good, but _<i>I</i>_ want to be able to!<br>
<br>
Any insight would be helpful<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
<p class="MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D">Brian Andrus<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D">ITACS/Research Computing<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D">Naval Postgraduate School<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D">Monterey, California<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
</div>
</body>
</html>