<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:x="urn:schemas-microsoft-com:office:excel" xmlns:p="urn:schemas-microsoft-com:office:powerpoint" xmlns:a="urn:schemas-microsoft-com:office:access" xmlns:dt="uuid:C2F41010-65B3-11d1-A29F-00AA00C14882" xmlns:s="uuid:BDC6E3F0-6DA3-11d1-A2A3-00AA00C14882" xmlns:rs="urn:schemas-microsoft-com:rowset" xmlns:z="#RowsetSchema" xmlns:b="urn:schemas-microsoft-com:office:publisher" xmlns:ss="urn:schemas-microsoft-com:office:spreadsheet" xmlns:c="urn:schemas-microsoft-com:office:component:spreadsheet" xmlns:odc="urn:schemas-microsoft-com:office:odc" xmlns:oa="urn:schemas-microsoft-com:office:activation" xmlns:html="http://www.w3.org/TR/REC-html40" xmlns:q="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:rtc="http://microsoft.com/officenet/conferencing" xmlns:D="DAV:" xmlns:Repl="http://schemas.microsoft.com/repl/" xmlns:mt="http://schemas.microsoft.com/sharepoint/soap/meetings/" xmlns:x2="http://schemas.microsoft.com/office/excel/2003/xml" xmlns:ppda="http://www.passport.com/NameSpace.xsd" xmlns:ois="http://schemas.microsoft.com/sharepoint/soap/ois/" xmlns:dir="http://schemas.microsoft.com/sharepoint/soap/directory/" xmlns:ds="http://www.w3.org/2000/09/xmldsig#" xmlns:dsp="http://schemas.microsoft.com/sharepoint/dsp" xmlns:udc="http://schemas.microsoft.com/data/udc" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:sub="http://schemas.microsoft.com/sharepoint/soap/2002/1/alerts/" xmlns:ec="http://www.w3.org/2001/04/xmlenc#" xmlns:sp="http://schemas.microsoft.com/sharepoint/" xmlns:sps="http://schemas.microsoft.com/sharepoint/soap/" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:udcs="http://schemas.microsoft.com/data/udc/soap" xmlns:udcxf="http://schemas.microsoft.com/data/udc/xmlfile" xmlns:udcp2p="http://schemas.microsoft.com/data/udc/parttopart" xmlns:wf="http://schemas.microsoft.com/sharepoint/soap/workflow/" xmlns:dsss="http://schemas.microsoft.com/office/2006/digsig-setup" xmlns:dssi="http://schemas.microsoft.com/office/2006/digsig" xmlns:mdssi="http://schemas.openxmlformats.org/package/2006/digital-signature" xmlns:mver="http://schemas.openxmlformats.org/markup-compatibility/2006" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns:mrels="http://schemas.openxmlformats.org/package/2006/relationships" xmlns:spwp="http://microsoft.com/sharepoint/webpartpages" xmlns:ex12t="http://schemas.microsoft.com/exchange/services/2006/types" xmlns:ex12m="http://schemas.microsoft.com/exchange/services/2006/messages" xmlns:pptsl="http://schemas.microsoft.com/sharepoint/soap/SlideLibrary/" xmlns:spsl="http://microsoft.com/webservices/SharePointPortalServer/PublishedLinksService" xmlns:Z="urn:schemas-microsoft-com:" xmlns:st="&#1;" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=us-ascii">
<meta name="Generator" content="Microsoft Word 12 (filtered medium)">
<style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
        {font-family:"Cambria Math";
        panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Tahoma;
        panose-1:2 11 6 4 3 5 4 4 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0in;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:12.0pt;
        font-family:"Times New Roman","serif";}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:purple;
        text-decoration:underline;}
span.EmailStyle17
        {mso-style-type:personal-reply;
        font-family:"Calibri","sans-serif";
        color:#1F497D;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;}
@page WordSection1
        {size:8.5in 11.0in;
        margin:1.0in 1.0in 1.0in 1.0in;}
div.WordSection1
        {page:WordSection1;}
--></style><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026" />
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapelayout v:ext="edit">
<o:idmap v:ext="edit" data="1" />
</o:shapelayout></xml><![endif]-->
</head>
<body lang="EN-US" link="blue" vlink="purple">
<div class="WordSection1">
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;;color:#1F497D">RHEL6.1 with latest standard kernel.<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;;color:#1F497D"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>
<div style="border:none;border-top:solid #B5C4DF 1.0pt;padding:3.0pt 0in 0in 0in">
<p class="MsoNormal"><b><span style="font-size:10.0pt;font-family:&quot;Tahoma&quot;,&quot;sans-serif&quot;">From:</span></b><span style="font-size:10.0pt;font-family:&quot;Tahoma&quot;,&quot;sans-serif&quot;"> torqueusers-bounces@supercluster.org [mailto:torqueusers-bounces@supercluster.org]
<b>On Behalf Of </b>Ken Nielson<br>
<b>Sent:</b> Monday, March 19, 2012 8:42 AM<br>
<b>To:</b> Torque Users Mailing List<br>
<b>Subject:</b> Re: [torqueusers] maui and torque not communicating<o:p></o:p></span></p>
</div>
<p class="MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
<div>
<p class="MsoNormal">On Fri, Mar 16, 2012 at 6:45 PM, DuChene, StevenX A &lt;<a href="mailto:stevenx.a.duchene@intel.com">stevenx.a.duchene@intel.com</a>&gt; wrote:<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal">I am just wondering if anyone actually has Torque-4.0 running and working with Maui as the scheduler?<br>
<br>
I have Torque-4.0 compiled and running without the pbs_sched part installed.<br>
<br>
I have Maui-3.3.1 installed and running as well but it really seems like the two systems are not really talking to each other.<br>
<br>
If I submit jobs with qsub from Torque I can see them sitting in the queue with qstat:<br>
<br>
&nbsp;[root@elogin2 hwloc-1.4.1]# qstat<br>
Job id &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;Name &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; User &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;Time Use S Queue<br>
------------------------- ---------------- --------------- -------- - -----<br>
2.elogin2 &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;script.pbs &nbsp; &nbsp; &nbsp; saducheX &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; 0 Q batch<br>
<br>
But if I then use showq (a moui tool) the job does not show up.<br>
<br>
[saducheX@elogin2 ~]$ showq<br>
ACTIVE JOBS--------------------<br>
JOBNAME &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;USERNAME &nbsp; &nbsp; &nbsp;STATE &nbsp;PROC &nbsp; REMAINING &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;STARTTIME<br>
<br>
<br>
&nbsp; &nbsp; 0 Active Jobs &nbsp; &nbsp; &nbsp; 0 of 1024 Processors Active (0.00%)<br>
&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; 0 of &nbsp;256 Nodes Active &nbsp; &nbsp; &nbsp;(0.00%)<br>
<br>
IDLE JOBS----------------------<br>
JOBNAME &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;USERNAME &nbsp; &nbsp; &nbsp;STATE &nbsp;PROC &nbsp; &nbsp; WCLIMIT &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;QUEUETIME<br>
<br>
<br>
0 Idle Jobs<br>
<br>
BLOCKED JOBS----------------<br>
JOBNAME &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;USERNAME &nbsp; &nbsp; &nbsp;STATE &nbsp;PROC &nbsp; &nbsp; WCLIMIT &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;QUEUETIME<br>
<br>
<br>
Total Jobs: 0 &nbsp; Active Jobs: 0 &nbsp; Idle Jobs: 0 &nbsp; Blocked Jobs: 0<br>
<br>
If I try to run mdiag -j 2 it returns nothing:<br>
<br>
[root@elogin2 hwloc-1.4.1]# mdiag -j 2<br>
Name &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;State Par Proc QOS &nbsp; &nbsp; WCLimit R &nbsp;Min &nbsp; &nbsp; User &nbsp; &nbsp;Group &nbsp;Account &nbsp;QueuedTime &nbsp;Network &nbsp;Opsys &nbsp; Arch &nbsp; &nbsp;Mem &nbsp; Disk &nbsp;Procs &nbsp; &nbsp; &nbsp; Class Features<br>
<br>
The checkjob util says:<br>
<br>
[root@elogin2 hwloc-1.4.1]# checkjob 2<br>
ERROR: &nbsp; &nbsp;'checkjob' failed<br>
ERROR: &nbsp;cannot locate job '2'<br>
<br>
[saducheX@elogin2 ~]$ checkjob 2.elogin2<br>
ERROR: &nbsp; &nbsp;'checkjob' failed<br>
ERROR: &nbsp;cannot locate job '2.elogin2'<br>
<br>
So my basic question is does anyone have maui working with Torque-4.0?<br>
If so what did you have to do to get things operational?<br>
Is there something I am missing?<br>
--<br>
Steven DuChene<o:p></o:p></p>
</div>
<p class="MsoNormal"><br>
Steve,<br>
<br>
What version of Linux are you running?<br>
<br>
Ken<o:p></o:p></p>
</div>
</body>
</html>