To me this looks like a non-issue, but the message comes from a function logging bad client connections, so perhaps that is your relation. The error is logged if a node slot or that nodes addresses are NULL, but this condition is permitted elsewhere in the code. I would work on solving the client connections and then see if this causes you issues.<div>
<br></div><div>David<br><br><div class="gmail_quote">On Sun, Feb 5, 2012 at 9:50 PM,  <span dir="ltr">&lt;Gareth.Williams@csiro.au&gt;</span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
Hi,<br>
<br>
Is anybody familiar with the following server log entry or should I go look at source code :-(<br>
We are having some issues with bad client connections and I went looking at logs.  I don&#39;t think it is actually related but can&#39;t be sure. There&#39;s only been a few recently except one day a few weeks ago there were 11545!<br>

<br>
Gareth<br>
<br>
PBS_Server;Svr;WARNING;ALERT:  node table is corrupt at index 0<br>
_______________________________________________<br>
torqueusers mailing list<br>
<a href="mailto:torqueusers@supercluster.org">torqueusers@supercluster.org</a><br>
<a href="http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers" target="_blank">http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers</a><br>
</blockquote></div><br><br clear="all"><div><br></div>-- <br><div>David Beer | Software Engineer</div><div>Adaptive Computing</div><br>
</div>