Ill post some more info since im pretty desperate right now :P<div><br></div><div><br></div><div>this is my nodes file:</div><div><div>zarate-0 np=2 uno</div><div>zarate-1 np=2 uno</div><div>zarate-2 np=2 dos</div><div>zarate-3 np=2 dos</div>

</div><div><br></div><div>these are my queues:</div><div><div>#</div><div># Create queues and set their attributes.</div><div>#</div><div>#</div><div># Create and define queue uno</div><div>#</div><div>create queue uno</div>

<div>set queue uno queue_type = Execution</div><div>set queue uno resources_default.neednodes = uno</div><div>set queue uno enabled = True</div><div>set queue uno started = True</div><div>#</div><div># Create and define queue dos</div>

<div>#</div><div>create queue dos</div><div>set queue dos queue_type = Execution</div><div>set queue dos resources_default.neednodes = dos</div><div>set queue dos enabled = True</div><div>set queue dos started = True</div>

<div>#</div><div># Set server attributes.</div><div>#</div><div>set server scheduling = True</div><div>set server acl_hosts = zarate-0</div><div>set server log_events = 511</div><div>set server mail_from = adm</div><div>
set server scheduler_iteration = 600</div>
<div>set server node_check_rate = 150</div><div>set server tcp_timeout = 6</div><div>set server next_job_number = 44</div></div><div><br></div><div><br></div><div>and my maui.cfg:</div><div><div><br></div><div># maui.cfg 3.3</div>

<div><br></div><div>SERVERHOST            zarate-0</div><div>ADMIN1                root</div><div><br></div><div>RMCFG[zarate-0] TYPE=PBS</div><div><br></div><div>AMCFG[bank]  TYPE=NONE</div><div><br></div><div>RMPOLLINTERVAL        00:00:30</div>

<div><br></div><div>SERVERPORT            42559</div><div>SERVERMODE            NORMAL</div><div><br></div><div>LOGFILE               maui.log</div><div>LOGFILEMAXSIZE        10000000</div><div>LOGLEVEL              3</div>

<div><br></div><div>QUEUETIMEWEIGHT       1</div><div><br></div><div>BACKFILLPOLICY        FIRSTFIT</div><div>RESERVATIONPOLICY     CURRENTHIGHEST</div><div><br></div><div>NODEALLOCATIONPOLICY  MINRESOURCE</div><div><br>
</div>
<div>ENABLEMULTIREQJOBS   TRUE</div><div><br></div><div>CLASSCFG[uno]</div><div>CLASSCFG[dos]</div><div><br></div><div><br></div></div><div>*note: running qmgr -c &quot;p s&quot; as a regular user non-root i get a different config display...</div>

<div><br></div><div><br></div><div>so Im running this hellow.c mpi example, it just says hi from different nodes:</div><div><div>#PBS -N hello_w</div><div>#PPS -q uno</div><div>/usr/local/bin/mpiexec -n 8 /home/rroman/a.out</div>

</div><div><br></div><div><br></div><div><br></div><div>the output im expecting is that only the nodes with property &quot;uno&quot; should say hi but., this is the actual output:</div><div><div>zarate-0: hello world from process 2 of 8</div>

<div>zarate-2: hello world from process 3 of 8</div><div>zarate-3: hello world from process 5 of 8</div><div>zarate-1: hello world from process 0 of 8</div><div>zarate-3: hello world from process 6 of 8</div><div>zarate-1: hello world from process 7 of 8</div>

<div>zarate-2: hello world from process 4 of 8</div><div>zarate-1: hello world from process 1 of 8</div></div><div><br></div><div><br></div><div>They all greet me... =(</div>