Is this an issue with your umask settings rather than with torque?<br><br><div class="gmail_quote">On Tue, Nov 8, 2011 at 10:05 AM, Hongsheng Zhao <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:zhaohscas@yahoo.com.cn">zhaohscas@yahoo.com.cn</a>&gt;</span> wrote:<br>

<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;">Hi all,<br>
<br>
 From the following webpage,<br>
<br>
<a href="http://www.clusterresources.com/torquedocs/commands/qsub.shtml" target="_blank">http://www.clusterresources.com/torquedocs/commands/qsub.shtml</a><br>
<br>
I can find the following notes:<br>
<br>
-------------<br>
-o path<br>
     Defines the path to be used for the standard output stream of the<br>
batch job. The path argument is of the form:<br>
<br>
         [hostname:]path_name<br>
-------------<br>
<br>
Accordingly, in my pbs script, I use the following line:<br>
<br>
----------<br>
  #PBS -o out<br>
----------<br>
<br>
Then, in the result folder of my job, I obtained a file named out with<br>
the following file permissions:<br>
<br>
zhaohongsheng@node32:~/Castep_test&gt; ls -la out<br>
-rw------- 1 zhaohongsheng users 0 2011-12-13 11:32 out<br>
<br>
As you can see, the file permission is 600 for this file.  Why does this<br>
happen?  I think it should be 644 for convenience.  Any hints on this<br>
issue?  Thanks in advance.<br>
<br>
Regards<br>
<span class="HOEnZb"><font color="#888888">--<br>
Hongsheng Zhao &lt;<a href="mailto:zhaohscas@yahoo.com.cn">zhaohscas@yahoo.com.cn</a>&gt;<br>
School of Physics and Electrical Information Science,<br>
Ningxia University, Yinchuan 750021, China<br>
_______________________________________________<br>
torqueusers mailing list<br>
<a href="mailto:torqueusers@supercluster.org">torqueusers@supercluster.org</a><br>
<a href="http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers" target="_blank">http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers</a><br>
</font></span></blockquote></div><br>