<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
  <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
 http-equiv="Content-Type">
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#000000">
On 10/21/2010 04:51 AM, Nicolas Niclausse wrote:
<blockquote cite="mid:4CC01B44.10101@inria.fr" type="cite">
  <pre wrap=""><a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:Gareth.Williams@csiro.au">Gareth.Williams@csiro.au</a> ecrivait le 21/10/2010 12:14:
  </pre>
  <blockquote type="cite">
    <blockquote type="cite">
      <pre wrap="">OK, i did some tests with maui and torque_scheduler.

my queue is configured with resources_default.nodes=1
      </pre>
    </blockquote>
    <pre wrap="">
Hi Nicolas,

I'd unset resources_default.nodes for the queue (or set up another queue
if you want to avoid any chance of disruption) and test again.  We used
to also set resources_default.nodes=1 but stopped some time ago with no
adverse effect - unless you're worried about 'qstat -a' not reporting
nodes or tasks for serial jobs.  We might have had to do a minor rework
of our custom accounting summaries, but you might need to do that anyway
if you start to use 'procs'.
    </pre>
  </blockquote>
  <pre wrap="">
Well, i wasn't using this at the beginning, but without
"resources_default.nodes=1" a qsub with only procs specified (qsub -l
procs=XX script) never gets started (it stays queued forever). And when i
try qrun on the job, it says: qrun: Unknown node-attribute ...


The other results are unchanged.

  </pre>
  <pre wrap="">
<fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
_______________________________________________
torqueusers mailing list
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:torqueusers@supercluster.org">torqueusers@supercluster.org</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers">http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers</a>
  </pre>
</blockquote>
The Unknown node-attribute is a separate issue from the procs. I will
see if I can find and remember what causes the problem.<br>
<br>
Ken<br>
</body>
</html>