<html xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">

<head>
<meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=us-ascii">
<meta name=Generator content="Microsoft Word 11 (filtered medium)">
<style>
<!--
 /* Style Definitions */
 p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0in;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:12.0pt;
        font-family:"Times New Roman";}
a:link, span.MsoHyperlink
        {color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {color:purple;
        text-decoration:underline;}
span.EmailStyle17
        {mso-style-type:personal-compose;
        font-family:Arial;
        color:windowtext;}
@page Section1
        {size:8.5in 11.0in;
        margin:1.0in 1.25in 1.0in 1.25in;}
div.Section1
        {page:Section1;}
-->
</style>

</head>

<body lang=EN-US link=blue vlink=purple>

<div class=Section1>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Arial'>I am working with a ScaleMP linux system&nbsp; which
consists of 10 dual socket blades which creates 10 nodes 0-19. due to the cpu
speed on 4 of the blades they show up a nodes with memory but no cpus , <o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Arial'>My mom layout <o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Arial'>cpus=0-11&nbsp; mem=0,1 memsize=441738948<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Arial'>cpus=12-23&nbsp; mem=2,3 memsize=441738948<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Arial'>cpus=23-35&nbsp; mem=4,5 memsize=441738948<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Arial'>cpus=36-47&nbsp; mem=6,7 memsize=441738948<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Arial'>cpus=48-59&nbsp; mem=8,9 memsize=441738948<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Arial'>cpus=60-71&nbsp; mem=10,11 memsize=441738948<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Arial'><o:p>&nbsp;</o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Arial'>for the first 6 baldes , they show up as &lt;hostname&gt;-0&#8230;5
in pbsnodes and in moab&#8217;s mdiag &#8211;n &nbsp;I would like to&nbsp; be
able to submit to a job locked to a &#8220;blade&#8221; which can use memory
from other/(the additional mems 12-19) in the preferred allocation strategy,
getting &nbsp;memory from the local node first , then from others. &nbsp;How do
I tell moab/torque that the available memory is the &#8220;SUM&#8221; of the
memory on all the nodes + the extra non-cpu nodes not the available memory each
individual node? &nbsp;And how do I configure in nodes 12-19 I tried adding
them to the mem=-0.1,12,13&#8230; lines but I don&#8217;t want them to be preferred
per-say .<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Arial'><o:p>&nbsp;</o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Arial'><o:p>&nbsp;</o:p></span></font></p>

</div>

</body>

</html>