Hi Garrick,<br><br>DNS server configured with both forward and reverse name lookups.<br><br>Also i can reach the node by both hostname and ip address using ping command <br><br>Will torque search the hostname in  /etc/hosts file ? .. Whether entry  in /etc/hosts needed??<br>
<br>Is there any thing else to be configured??<br><br>Thanks in advance<br><br><div class="gmail_quote">On Wed, Jun 10, 2009 at 1:47 PM, Garrick <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:garrick@usc.edu">garrick@usc.edu</a>&gt;</span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;"><div bgcolor="#FFFFFF"><div>Torque requires matching forward and reverese name lookups. <br>
<br>HPCC/Linux Systems Admin</div><div><div></div><div class="h5"><div><br>On Jun 10, 2009, at 2:22 AM, Rajiv Rajaian &lt;<a href="mailto:rajiv.care@gmail.com" target="_blank">rajiv.care@gmail.com</a>&gt; wrote:<br><br></div>
<div></div><blockquote type="cite"><div>Hi,,<br><br>I ve added globus user as manager and operator as follows<br><br>[root@xencluster compute]# qmgr -c &quot;s s managers+=<a href="mailto:globus@xencluster.care.mit.in" target="_blank"></a><a href="mailto:globus@xencluster.care.mit.in" target="_blank">globus@xencluster.care.mit.in</a>&quot;<br>

<br>[root@xencluster compute]# qmgr -c &quot;set server operators+=<a href="mailto:globus@xencluster.care.mit.in" target="_blank"></a><a href="mailto:globus@xencluster.care.mit.in" target="_blank">globus@xencluster.care.mit.in</a>&quot;<br>
<br>Now I need to add an new node &quot;xennode-51.grid&quot; as globus user with qmgr command<br>
<br>I got the following error<br><br>[globus@xencluster ~]$ qmgr -c &quot;create node xennode-51.grid np=1&quot;<br>
qmgr obj=xennode-51.grid svr=default: Unknown node<br><br><br>But I can reach that xennode-51.grid using ping command ..<br><br>[globus@xencluster ~]$ ping xennode-51.grid<br>PING xennode-51.grid (144.68.100.51) 56(84) bytes of data.<br>

64 bytes from xennode-51.grid.100.68.144.in-addr.arpa (144.68.100.51): icmp_seq=1 ttl=63 time=0.172 ms<br><br><br>Please help me to resolve this issue.<br><br><br>Thanks in advance <br>Rajiv R,<br>Project Associate,<br>CARE,MIT,<br>

Anna University<br><br><br><br>
</div></blockquote></div></div><blockquote type="cite"><div><span>_______________________________________________</span><br><span>torqueusers mailing list</span><br><span><a href="mailto:torqueusers@supercluster.org" target="_blank">torqueusers@supercluster.org</a></span><br>
<span><a href="http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers" target="_blank">http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers</a></span><br></div></blockquote></div></blockquote></div><br>