<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
  <meta content="text/html;charset=ISO-8859-1" http-equiv="Content-Type">
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#000000">
<tt>Sorry I forgot to ask this as well, can we get a copy of the script
you are submitting and the qsub command you are using?<br>
<br>
Jerry<br>
</tt><br>
Edsall, William (WJ) wrote:
<blockquote
 cite="mid:52CD990A674498429E6A7B4FCAE3F7D3028F71A4@USMDLMDOWX025.dow.com"
 type="cite">
  <title>PBS Scheduling Weirdness</title>
  <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; ">
  <meta content="MSHTML 6.00.2900.3492" name="GENERATOR">
  <div dir="ltr" align="left"><span class="971522515-20052009"><font
 face="Verdana" size="2">Hello,</font></span></div>
  <div dir="ltr" align="left"><span class="971522515-20052009"><font
 face="Verdana" size="2">&nbsp;Here is the output. I'm using the torque
scheduler - maui is on the system but not running.</font></span></div>
  <div dir="ltr" align="left"><span class="971522515-20052009"></span>&nbsp;</div>
  <div dir="ltr" align="left"><span class="971522515-20052009"><font
 face="Verdana" size="2"># qmgr -c "p s"<br>
#<br>
# Create queues and set their attributes.<br>
#<br>
#<br>
# Create and define queue batch<br>
#<br>
create queue batch<br>
set queue batch queue_type = Execution<br>
set queue batch resources_default.nodes = 1<br>
set queue batch resources_default.walltime = 01:00:00<br>
set queue batch enabled = True<br>
set queue batch started = True<br>
#<br>
# Set server attributes.<br>
#<br>
set server scheduling = True<br>
set server acl_hosts = txmerig<br>
  <u><font color="#0000ff">//stripped out the list of managers and
operators</font></u><br>
set server default_queue = batch<br>
set server log_events = 511<br>
set server mail_from = adm<br>
set server scheduler_iteration = 600<br>
set server node_check_rate = 150<br>
set server tcp_timeout = 6<br>
set server next_job_number = 1054<br>
  </font></span></div>
  <br>
  <blockquote dir="ltr" style="margin-right: 0px;">
    <div class="OutlookMessageHeader" dir="ltr" align="left"
 lang="en-us">
    <hr tabindex="-1"> <font face="Tahoma" size="2"><b>From:</b> Jerry
Smith [<a class="moz-txt-link-freetext" href="mailto:jdsmit@sandia.gov">mailto:jdsmit@sandia.gov</a>] <br>
    <b>Sent:</b> Tuesday, May 19, 2009 4:05 PM<br>
    <b>To:</b> Edsall, William (WJ)<br>
    <b>Cc:</b> <a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:torqueusers@supercluster.org">torqueusers@supercluster.org</a><br>
    <b>Subject:</b> Re: [torqueusers] PBS Scheduling Weirdness<br>
    </font><br>
    </div>
    <tt>Can you give us the output from:<br>
    <br>
qmgr -c "p s" <br>
    <br>
and are you using any external scheduler, Maui or Moab or the like?<br>
    <br>
Thanks,<br>
    <br>
--Jerry<br>
    </tt><br>
Edsall, William (WJ) wrote:
    <blockquote
 cite="mid:52CD990A674498429E6A7B4FCAE3F7D3028F6EB1@USMDLMDOWX025.dow.com"
 type="cite">
      <meta content="MS Exchange Server version 6.5.7654.12"
 name="Generator">
<!-- Converted from text/rtf format -->
      <p><font face="Verdana" size="2">Hello list,</font> <br>
      <font face="Verdana" size="2">&nbsp;Having a strange problem with
torque version: 2.4.0b1.</font> </p>
      <p><font face="Verdana" size="2">It seems that no matter how much
resource I request, I only get one cpu on the first available node.</font>
      </p>
      <p><font face="Verdana" size="2">Please help me brainstorm the
possible causes.</font> <br>
      <br>
      <b><font color="#ff0000" face="Courier New" size="2">_______________________________________</font></b><br>
      <font color="#808080" face="Courier New" size="2">William J.
Edsall</font><font color="#808080" face="Times New Roman"><br>
      </font></p>
      <br>
    </blockquote>
  </blockquote>
</blockquote>
</body>
</html>