<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#000000">
Hi,<br>
I am trying to submit a job. Once the job is submitted, it shows that
the status is running while it is not doing anything. When I re-submit
the job keeping the previously submitted job, the newer one runs fine
and the old one still stays there as it is.<br>
Could someone help? <br>
The PBS script I am using is:<br>
<br>
<small>#!/bin/bash<br>
############################################################<br>
## 'man qsub' for additional information.<br>
############################################################<br>
<br>
#$ -v LD_LIBRARY_PATH=/usr/lib<br>
#PBS -N MCRX<br>
#PBS -l nodes=20<br>
#PBS -l cput=36:00:00<br>
#PBS -r n<br>
<br>
export NPROCS=`wc -l $PBS_NODEFILE |gawk '//{print $1}'`<br>
<br>
### The following statements dump some diagnostic information to<br>
### the batch job's standard output.<br>
echo The master node of this job is `hostname`<br>
echo The working directory is `echo $PBS_O_WORKDIR`<br>
echo The node file is $PBS_NODEFILE<br>
echo "=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-"<br>
echo This job runs on the following nodes:<br>
echo `cat $PBS_NODEFILE`<br>
echo "=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-"<br>
echo This job has allocated $NPROCS nodes<br>
<br>
echo "=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-"<br>
<br>
### Change to the working directory of the qsub command.<br>
###cd $PBS_O_WORKDIR<br>
<br>
cd $HOME/an<br>
<br>
### the full pathname as is done here.<br>
mpd &amp;<br>
mpiexec -n 20 $HOME/an/mcmcRX<br>
#mpiexec&nbsp; $HOME/an/mcmcR</small><br>
<br>
Thanks,<br>
Abhishek.<br>
<small></small><br>
</body>
</html>