<HTML dir=ltr><HEAD><TITLE>[torqueusers] job states qw and then it dies</TITLE>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=unicode">
<META content="MSHTML 6.00.2900.3429" name=GENERATOR></HEAD>
<BODY>
<DIV id=idOWAReplyText29988 dir=ltr>
<DIV dir=ltr><FONT face=Arial color=#000000 size=2>have you tried restarting the pbs_mom service on the compute nodes?&nbsp; </FONT></DIV>
<DIV dir=ltr><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV dir=ltr><FONT face=Arial size=2>--Joe</FONT></DIV></DIV>
<DIV dir=ltr><BR>
<HR tabIndex=-1>
<FONT face=Tahoma size=2><B>From:</B> torqueusers-bounces@supercluster.org on behalf of Jonas Baltrusaitis<BR><B>Sent:</B> Sun 12/14/2008 5:11 PM<BR><B>To:</B> torqueusers@supercluster.org<BR><B>Subject:</B> [torqueusers] job states qw and then it dies<BR></FONT><BR></DIV>
<DIV>
<P><FONT size=2>Dear all,<BR><BR>&nbsp;I have setup a torque on my Rocks cluster and when I submit<BR>&nbsp;the jobs it sits for several seconds as qw and then it dies<BR>&nbsp;without producing any output. Also, I noticed with pbsnodes<BR>&nbsp;the state of all of my nodes are down even though I<BR>&nbsp;restarted pbs after setting it up<BR><BR>&nbsp;any advice would be appreciated<BR><BR>&nbsp;Jonas<BR><BR><BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<BR>_______________________________________________<BR>torqueusers mailing list<BR>torqueusers@supercluster.org<BR><A href="http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers">http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers</A><BR></FONT></P></DIV></BODY></HTML>