<HTML dir=ltr><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=unicode">
<META content="MSHTML 6.00.2900.3395" name=GENERATOR></HEAD>
<BODY>
<DIV><FONT face=Arial color=#000000 size=2>
<DIV><FONT face=Arial color=#000000 size=2>
<DIV><FONT face=Arial color=#000000 size=2>hi,</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>i saw in the archives that this has been asked before, but i didn't see that there was ever resolution, so i apologize in advance for asking again if there was an i missed it.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>i am trying to define a queue named "test," and have two nodes specifically assigned to it.&nbsp; </FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>the test queue is defined as such:</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV>
<P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"><FONT face="Courier New" size=2>create queue test<BR>set queue test queue_type = Execution<BR>set queue test acl_host_enable = False<BR>set queue test acl_hosts = compute-12-13.hpcc.local<BR>set queue test acl_hosts += compute-12-12.hpcc.local<BR>set queue test resources_max.cput = 01:00:00<BR>set queue test resources_max.ncpus = 16<BR>set queue test resources_max.nodect = 2<BR>set queue test resources_max.walltime = 01:00:00<BR>set queue test resources_min.cput = 00:00:01<BR>set queue test resources_min.ncpus = 1<BR>set queue test resources_min.nodect = 1<BR>set queue test resources_min.walltime = 00:00:01<BR>set queue test resources_default.cput = 00:30:00<BR>set queue test resources_default.ncpus = 1<BR>set queue test resources_default.nodect = 1<BR>set queue test resources_default.walltime = 00:30:00<BR>set queue test resources_available.nodect = 2<BR>set queue test enabled = True<BR>set queue test started = True</FONT></P>
<P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"><FONT face="Courier New" size=2></FONT>&nbsp;</P>
<P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"><FONT face=Arial size=2>however, when i try to run a job in this queue (in my job script, i specify "#PBS -q test"), it not running on either of these two nodes.&nbsp; i have tried changing the attributes of these two&nbsp;nodes in the nodes file to be of the form "compute-12-12.hpcc.local np=8 test"&nbsp;</FONT><FONT face=Arial size=2>but that didn't help, either.&nbsp; </FONT></P>
<P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</P>
<P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"><FONT face=Arial size=2>i am running a slightly older version, 2.1.8, but that cannot be helped for the time being, and there was nothing in the documentation i saw that said this was specific to certain versions.&nbsp; </FONT></P>
<P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</P>
<P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"><FONT face=Arial size=2>did i miss something?</FONT></P>
<P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</P>
<P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"><FONT face=Arial size=2>thanks,</FONT></P>
<P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"><FONT face=Arial size=2>--Joe</FONT></P></DIV></FONT></DIV></FONT></DIV></BODY></HTML>