<HTML><BODY style="word-wrap: break-word; -khtml-nbsp-mode: space; -khtml-line-break: after-white-space; "><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV>Hi Glen,<DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV>thank you so much for testing this -- this at least tells me that</DIV><DIV>my problem is not necessarily a "bug" with torque+leopard. </DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV>As far as I can tell the firewall is not active on my machines. </DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV>system_profiler  reports </DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV>Firewall:</DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV>    Firewall Settings:</DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV>      Mode: Allow all incoming connections</DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV>And I have zero service (i.e. firewall, dhcp, etc.) selected in the</DIV><DIV>server admin tools "service" pane. </DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV>Were your server_priv and mom_priv config files setup in a similar</DIV><DIV>manner as my configuration? </DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV>thanks!</DIV><DIV>travis<BR><DIV> <SPAN class="Apple-style-span" style="border-collapse: separate; border-spacing: 0px 0px; color: rgb(0, 0, 0); font-family: Helvetica; font-size: 12px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: normal; text-align: auto; -khtml-text-decorations-in-effect: none; text-indent: 0px; -apple-text-size-adjust: auto; text-transform: none; orphans: 2; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; "><BR class="Apple-interchange-newline"><DIV>Lowell Observatory          Hendricks Center for Planetary Studies</DIV><DIV>1400 W. Mars Hill Rd.                                     phone: 928-233-3227</DIV><DIV>Flagstaff, AZ 86001                                               fax: 928-774-6296</DIV><BR class="Apple-interchange-newline"></SPAN> </DIV><BR><DIV><DIV>On Feb 24, 2008, at 10:02 AM, Glen Beane wrote:</DIV><BR class="Apple-interchange-newline"><BLOCKQUOTE type="cite">Hi Travis,<DIV><BR class="webkit-block-placeholder"></DIV><DIV>I just tried the latest 2.3.0 snapshot on my Leopard developer build and I was able to queue and run a job, and I did not have the job hang with status E</DIV> <DIV><BR class="webkit-block-placeholder"></DIV><DIV>can you try turning off Leopard Server's firewall?</DIV></BLOCKQUOTE></DIV><BR></DIV></BODY></HTML>