I have some trouble in pbs job submission and run. I know it is because of multiserver, but I can&#39;t mend it.<br>The cluster (oscar 5.0) has one head node and one compute node, as the following:<br>cat /etc/hosts<br>----------------------
<br># Do not remove the following line, or various programs<br># that require network functionality will fail.<br><a href="http://127.0.0.1" target="_blank" onclick="return top.js.OpenExtLink(window,event,this)">127.0.0.1
</a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; localhost.localdomain&nbsp;&nbsp; localhost&nbsp; <br><a href="http://192.168.190.1" target="_blank" onclick="return top.js.OpenExtLink(window,event,this)">
192.168.190.1</a>&nbsp;&nbsp; oscar_server.oscardomain oscar_server nfs_oscar pbs_oscar<br><a href="http://192.168.22.107" target="_blank" onclick="return top.js.OpenExtLink(window,event,this)">192.168.22.107</a>&nbsp; dchen-linux.localdomain
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; dchen-linux<br><br># These entries are managed by SIS, please don&#39;t modify them.
<br><a href="http://192.168.190.2" target="_blank" onclick="return top.js.OpenExtLink(window,event,this)">192.168.190.2</a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; oscarnode1.oscardomain&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; oscarnode1 <br>---------------------------<br>1. when I config&nbsp; /var/spool/pbs/torque.cfg file as the following:
<br>-----------------------------
<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 1 QSUBSLEEP&nbsp;&nbsp; 2<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 2 SERVERHOST&nbsp; dchen-linux<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 3 ALLOWCOMPUTEHOSTSUMBIT&nbsp; true<br>------------------------------<br>qsub is successful and I can see all jobs in qstat , but all jobs just&nbsp; in queue, can&#39;t run.
<br><br>2. when I config  /var/spool/pbs/torque.cfg file in another way: <br>---------------------------------<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 1 QSUBSLEEP&nbsp;&nbsp; 2<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 2 SERVERHOST&nbsp; oscar_server<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 3 ALLOWCOMPUTEHOSTSUMBIT&nbsp; true<br>----------------------------------
<br>qsub failed.<br><br>How to config and run qsub successfully?<br>Thanks for help.<br><br><br>