<html xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">

<head>
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=us-ascii">
<meta name=Generator content="Microsoft Word 11 (filtered medium)">
<style>
<!--
 /* Font Definitions */
 @font-face
        {font-family:&#23435;&#20307;;
        panose-1:2 1 6 0 3 1 1 1 1 1;}
@font-face
        {font-family:"\@&#23435;&#20307;";
        panose-1:2 1 6 0 3 1 1 1 1 1;}
 /* Style Definitions */
 p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0cm;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:12.0pt;
        font-family:&#23435;&#20307;;}
a:link, span.MsoHyperlink
        {color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {color:blue;
        text-decoration:underline;}
span.EmailStyle18
        {mso-style-type:personal-reply;
        font-family:Arial;
        color:navy;}
@page Section1
        {size:595.3pt 841.9pt;
        margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt;}
div.Section1
        {page:Section1;}
-->
</style>

</head>

<body lang=ZH-CN link=blue vlink=blue style='word-wrap: break-word;-webkit-nbsp-mode: space;
-webkit-line-break: after-white-space'>

<div class=Section1>

<p class=MsoNormal><font size=1 color=navy face=Arial><span lang=EN-US
style='font-size:9.0pt;font-family:Arial;color:navy'>Hi all,<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=1 color=navy face=Arial><span lang=EN-US
style='font-size:9.0pt;font-family:Arial;color:navy'>I still encounter this
problem. It seems the problem comes form the mpd.hosts. <o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=1 color=navy face=Arial><span lang=EN-US
style='font-size:9.0pt;font-family:Arial;color:navy'>I use the following command
to generate this file dynamically.<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=1 color=navy face=Arial><span lang=EN-US
style='font-size:9.0pt;font-family:Arial;color:navy'>&nbsp; sort&nbsp; -u
$PBS_NODEFILE&gt;mpd.hosts<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=1 color=navy face=Arial><span lang=EN-US
style='font-size:9.0pt;font-family:Arial;color:navy'>but sometime it is ok, sometime
it failed and gives the following error:<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=1 color=navy face=Arial><span lang=EN-US
style='font-size:9.0pt;font-family:Arial;color:navy'>c0-0<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=1 color=navy face=Arial><span lang=EN-US
style='font-size:9.0pt;font-family:Arial;color:navy'>cluster<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=1 color=navy face=Arial><span lang=EN-US
style='font-size:9.0pt;font-family:Arial;color:navy'>totalnum=2&nbsp;
numhosts=1<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=1 color=navy face=Arial><span lang=EN-US
style='font-size:9.0pt;font-family:Arial;color:navy'>there are not enough hosts
on which to start all processes<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=1 color=navy face=Arial><span lang=EN-US
style='font-size:9.0pt;font-family:Arial;color:navy'>does anyone know how to fix
this problem? Many thanks!<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=1 color=navy face=Arial><span lang=EN-US
style='font-size:9.0pt;font-family:Arial;color:navy'>Best wishes,<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=1 color=navy face=Arial><span lang=EN-US
style='font-size:9.0pt;font-family:Arial;color:navy'>Chaucer<o:p></o:p></span></font></p>

<div style='border:none;border-left:solid blue 1.5pt;padding:0cm 0cm 0cm 4.0pt'>

<p class=MsoNormal><font size=3 face=&#23435;&#20307;><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt'><o:p>&nbsp;</o:p></span></font></p>

</div>

</div>

</body>

</html>