On 12/20/05, <b class="gmail_sendername">Garrick Staples</b> &lt;<a href="mailto:garrick@usc.edu">garrick@usc.edu</a>&gt; wrote:<div><span class="gmail_quote"></span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
On Mon, Dec 19, 2005 at 02:12:57PM +0300, Walid alleged:<br>&gt;&nbsp;&nbsp;*Dear All,<br>&gt;<br>&gt; Trying torque 2.0.0P0 or later versions, I am having problem&nbsp;&nbsp;that no sessid<br>&gt; is reported if I specify number of nodes on the qsub
<br>&gt; for example below the job 29.plcj was submitted with qsub test.sh<br>&gt; but job 33.plcj was submitted with qsub test.sh -l nodes=10<br>&gt; both jobs do work fine, but why we lose the sessid in the later job, I do
<br>&gt; not know<br><br>What arch are you on?</blockquote><div><br>
that is on an AMD machine runing RHEL 3.0 Update 5 x86_64 <br>
</div><br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">I'm not seeing sessID reported for any jobs on my cluster.</blockquote><div><br>
The first node of&nbsp; the job is in run state,&nbsp; the others are
in a prerun state, and according to the man page of qstat if&nbsp;
there is no sessid than that means the job is not run yet?!!<br>
<br>
<br>
&nbsp;</div><br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">--<br>Garrick Staples, Linux/HPCC Administrator<br>University of Southern California
<br><br><br>_______________________________________________<br>torqueusers mailing list<br><a href="mailto:torqueusers@supercluster.org">torqueusers@supercluster.org</a><br><a href="http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers">
http://www.supercluster.org/mailman/listinfo/torqueusers</a><br><br><br><br></blockquote></div><br>