<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML dir=ltr><HEAD><META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=unicode">
<META content="MSHTML 6.00.2900.2668" name=GENERATOR></HEAD>
<BODY>
<DIV id=idOWAReplyText99518 dir=ltr>
<DIV dir=ltr><FONT face=Arial color=#0000ff size=2>Are you running xpbs as the 
user who submitted the job?&nbsp; By default, xpbs will only show jobs of the 
user who initiated xpbs, to change that, click on 'Other Criteria' and change 
the 'Owners' setting accordingly.</FONT></DIV>
<DIV dir=ltr><FONT face=Arial color=#0000ff size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV dir=ltr><FONT face=Arial color=#0000ff size=2>Not sure if this is your 
problem though.</FONT></DIV>
<DIV dir=ltr><FONT face=Arial color=#0000ff size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV dir=ltr><FONT face=Arial color=#0000ff size=2>Cheers,</FONT></DIV>
<DIV dir=ltr><FONT face=Arial color=#0000ff size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV dir=ltr><FONT face=Arial color=#0000ff size=2>Bernard</FONT></DIV></DIV>
<DIV dir=ltr><BR>
<HR tabIndex=-1>
<FONT face=Tahoma size=2><B>From:</B> torqueusers-bounces@supercluster.org on 
behalf of isha vishnoi<BR><B>Sent:</B> Fri 29/07/2005 23:26<BR><B>To:</B> 
torqueusers@supercluster.org<BR><B>Subject:</B> [torqueusers] xpbs is not 
showing jobs<BR></FONT><BR></DIV>
<DIV>
<P>
 <BR>
hi <BR>
<BR>
I have installed Torque on two nodes one is server and other is compute host.When I try to use xpbs command, it doesn't show jobs where the command qstat shows .<BR>
Kindly help me out<BR>
isha
</P>
<br><br>
<A target="_blank" HREF="http://clients.rediff.com/signature/track_sig.asp"><IMG SRC="" BORDER=0 HSPACE=0 ></A> </DIV></BODY></HTML>