<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#000000">
<meta http-equiv="CONTENT-TYPE"
 content="text/html; charset=windows-1252">
<title></title>
<meta name="GENERATOR" content="OpenOffice.org 2.3  (Linux)">
<style type="text/css">
        <!--
                @page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
                P { margin-bottom: 0.21cm }
                EM { font-style: italic }
        -->
        </style><font
 face="Times, serif"><font size="3">Hello,</font></font>
<br>
<font face="Times, serif"><font size="3"><br>
we
are running Torque-2.3.6 and Maui-3.2.6p21 at our cluster.</font></font>
<br>
<font face="Times, serif"><font size="3"><br>
We
submitted a job with following requests:</font></font>
<br>
<br>
<em><span style="font-style: normal;">qsub
-q batch -W x=”NACCESSPOLICY:SINGLEJOB” -l nodes=2:ppn=3+1:ppn=4</span></em>
<br>
<br>
<em><font face="Times, serif"><font size="3"><span
 style="font-style: normal;">But
only first 2 worker nodes (ppn=3) were “job-exclusive”. The third
one (ppn=4) wasn' t. Another job started unexpectedly at this node.
In the output of showq there was PROC = 20 instead of 24. (All nodes
have 8 CPUs).</span></font></font></em>
<br>
<br>
<em><font face="Times, serif"><font size="3"><span
 style="font-style: normal;">Does
anybody have any suggestion?</span></font></font></em>
<br>
<br>
<em><font face="Times, serif"><font size="3"><span
 style="font-style: normal;">Thank
you.</span></font></font></em>
<p style="margin-bottom: 0cm;"><em><font face="Times, serif"><font
 size="3"><span style="font-style: normal;">Best
regards</span></font></font></em></p>
<p style="margin-bottom: 0cm;">Jana Uhlirova<br>
<br>
</p>
</body>
</html>